Home
Gallery
Info
Articles
Blogg
E-mail
Exhibition
Workshops
Links
Guestbook

 Workshops!!!

Vecka 38 - 2017

Nu kör vi en workshop till. Denna härliga vecka i Tustna är ett måste för själen. Härligt galna fotografer träffas och utvecklas tillsammans v.38 2017

Tustna i norge bjuder på dykning i finaste natur både under och över vattenytan. Här får du möjlighet att ta unika bilder på marulk, kungsfisk och till och med kronmanet som kan komma upp från stora djup till dykbara djup, bläckfisk och mycket mera.

Denna vecka i Tustna håller vi bildvisningar i början av veckan och längre in i veckan får du feedback och lite tips på dina bilder om du önskar. Vi har också olika teman (friviligt) som vi vill att deltagarna ska fotografera i. Målet med detta är att man utvecklas inom områden man kanske annars inte skulle provat på. På avslutningsfesten som hålls i Hawaii-anda kommer vi även denna gång ha prisutdelning för bästa bild och minsta fisk etc.

Detta är min 5:te workshop i Tustna och det är inte likt någon annan workshop som jag håller. Arrangörerna har fått mig att känna detta som ett familjärt arrangemang som jag bara måste till varje år. Vill också tillägga att det är här jag tagit många av mina bilder som jag sedan vunnit priser/medaljer med. Detta år kommer Kim från Mexico, en gästfotograf mm.

Gör din anmälan redan nu så att du säkrar din plats!

Läs mer: https://sv-se.facebook.com/Dykeriet

Bilder från Tustna: Undervattensbilder hittar ni under Galleri från tidigare år. Årets bilder kommer snart.


Nattdyk


Nattdyk


Fiskrensning efter dyk


Prisutdelning (Lena Holm blev Tustna-mästarinna 2015)


Lena med första priset i Tustna mästerskapet


Kenth, The BOSS!! Världens bästa kapten!

Några bilder från naturen:


Från dykcentret


Husrevet


Havsörn


Havsörn


Jag och Fredrik Gihl tar en simtur bland pissholmarna.


Häger


Hägerön

 

 

  
Visitors: